Αρχική Σελίδα Νέα

FTTA - Ίνα στην κεραία

καλής ποιότητας Οπτικών Ινών Patch Cord για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οπτικών Ινών Patch Cord για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
FTTA - Ίνα στην κεραία
FTTA - Ίνα στην κεραία

FTTA - Ίνα στην κεραία

ΣΚΟΙΝΊ ΜΠΑΛΩΜΆΤΩΝ ΟΠΤΙΚΏΝ ΙΝΏΝ PDLC ODVA ΓΙΑ FTTA:

το http://www.passivefiberoptic.com/sale-8760021-odlc-pdlc-outdoor-fiber-optic-patch-cord-assemblies-for-ftta-man-wan.html

 

Οι σημερινοί χρήστες των κινητών συσκευών εξαρτώνται από τις ασύρματες συνδέσεις για τη φωνή, τα στοιχεία και ακόμη και τις τηλεοπτικές επικοινωνίες τους. Ακόμη και τα σπίτια και οι επιχειρήσεις μπορούν να εξαρτηθούν από το ραδιόφωνο, ειδικά εκείνοι που δεν είναι στις αστικές ή προαστιακές περιοχές που εξυπηρετούνται από FTTH (ίνα στο σπίτι) ή FTTC (ίνα στη συγκράτηση.) Μερικοί από μας στην επιχείρηση χρησιμοποιούν τώρα τον όρο FTTW για την ίνα στο ραδιόφωνο, δεδομένου ότι το ραδιόφωνο εξαρτάται από την ίνα για τη σπονδυλική στήλη επικοινωνιών και όλο και περισσότερο τη σύνδεση στις ασύρματες κεραίες, τα των οποίων είδη ραδιοφώνου χρησιμοποιούμε.

Το ραδιόφωνο δεν είναι εξ ολοκλήρου ασύρματο. Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει κατανοητό το ραδιόφωνο είναι να σκεφτεί από το ως σύνδεση που αντικαθιστά το καλώδιο που συνδέει το κυψελοειδές ή ασύρματο τηλέφωνό σας με το τηλεφωνικό σύστημα ή το patchcord που συνδέει τον υπολογιστή σας ή άλλη φορητή συσκευή Διαδικτύου με το δίκτυο. Για να καταλάβει το ραδιόφωνο, είναι απαραίτητο να εξετάσει διάφορους διαφορετικούς και μοναδικούς τύπους ασύρματων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κυψελοειδών ασύρματων τηλεφώνων, ασύρματων στην τηλεγράφηση εγκαταστάσεων, τις δημοτικές ή ιδιωτικές ασύρματες συνδέσεις και ακόμη και μερικές από τις σύντομες συνδέσεις απόστασης που χρησιμοποιούνται για τις περιφερειακές συνδέσεις υπολογιστών.

Αυτή η σελίδα FOA εστιάζει στην ίνα στην κεραία, εξετάζοντας πρώτιστα τους πύργους κυττάρων, αλλά και τις κεραίες που τοποθετούνται στις στέγες, τα μικρά κύτταρα και τα διανεμημένα συστήματα κεραιών (DAS.) Λόγω της ποικιλίας της, η DAS θα καλυφθεί σε μια χωριστή σελίδα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιατί ίνα στην κεραία;

Η ίνα λόγου χρησιμοποιείται για να συνδέσει τους πύργους και να ανεβεί έπειτα τον πύργο για να συνδέσει τις κεραίες είναι καταναλωτική ακόρεστη επιθυμία για το εύρος ζώνης. Για να προσαρμόσουν περισσότερο εύρος ζώνης στα κυψελοειδή συστήματα, τα νέα κυψελοειδή πρωτόκολλα που είναι χρησιμοποιούνται (4G, LTE, και οποιοσδήποτε έρχεται έπειτα) αλλά και περισσότερες κεραίες απαιτούνται για να υποστηρίξουν περισσότερες συχνότητες. Κατά συνέπεια πύργοι κυττάρων ότι μιά φορά 3 κεραίες για την κάλυψη μπορεί να έχει δύο δωδεκάες κεραίες.

Η αυξανόμενη απαίτηση για το κυψελοειδές εύρος ζώνης στην ταχέως αναπτυσσόμενη χρήση στοιχείων υποστήριξης από τα smartphones και τις ταμπλέτες απαιτεί τους πύργους – περισσότερα μέσα εύρους ζώνης περισσότερες κεραίες. Περισσότερες κεραίες σημαίνουν περισσότερα καλώδια επάνω οι πύργοι. Εάν εκείνα τα καλώδια είναι πείστε, σημαίνει το περισσότερες βάρος και αντίσταση αέρα, ίσως περισσότερο από τον πύργο ήταν σχεδιασμένος ξέν. Και τα σήματα RF (ραδιοσυχνότητα) απαιτούν τα μέρη της δύναμης να διαβιβαστεί επάνω ο πύργος δεδομένου ότι πείστε το καλώδιο μειώνει τα σήματα στις υψηλές συχνότητες.Οι σημερινοί πύργοι κυττάρων τροποποιούνται για να αντικαταστήσουν τον παλαιότερο χαλκό πείθουν τα καλώδια με τα καλώδια οπτικών ινών για να μειώσουν το βάρος και το κόστος. Όπως άλλες εφαρμογές της ίνας, το μικρό μέγεθος και ελαφρύς επιτρέπει σε ένα καλώδιο ινών (που περιλαμβάνει συχνά τους αγωγούς δύναμης επίσης) για να αντικαταστήσει πολλών πείθει τα καλώδια. Αυτό το διάγραμμα παρουσιάζει τι ένας τρέχων πύργος κυττάρων μοιάζει με. Το διάγραμμα είναι πάρα πολύ περίπλοκο για μια γρήγορη άποψη έτσι θα εστιάσουμε στις διάφορες περιοχές του πύργου για να επιδείξουμε πώς η ίνα χρησιμοποιείται, κατόπιν θα πάμε στα ζητήματα της εγκατάστασης και της δοκιμής.Κυψελοειδές ραδιόφωνο

Τα συστήματα κινητών τηλεφώνων έχουν τείνει να εξουσιάσουν την αγορά τηλεπικοινωνιών. Οι χώρες που είχαν τα εκτενή τηλεφωνικά συστήματα γραμμών εδάφους για έναν αιώνα τώρα ήδη έχουν περισσότερα τηλέφωνα κυττάρων από τις γραμμές εδάφους. Οι χώρες που δεν είχαν αναπτύξει τα γραμμή εδάφους-βασισμένα στο τηλεφωνικά δίκτυα τα πήδησαν εξ ολοκλήρου και πήγαν άμεσα στο κυψελοειδές ραδιόφωνο όπου τα ποσοστά υιοθέτησης είναι εξαιρετικά υψηλά.

Ενώ το κυψελοειδές ραδιόφωνο άρχισε ως δίκτυο φωνής, η αποστολή κειμενικών μηνυμάτων έγινε πολύ δημοφιλής, σκιάζοντας τη φωνή για τους περισσότερους χρήστες. Τα έξυπνα τηλέφωνα έφεραν το Διαδίκτυο στο τηλέφωνο, και σύντομα τα στοιχεία έγιναν η μεγαλύτερη γεννήτρια κυκλοφορίας για τα κυψελοειδή δίκτυα. Στα πρώτα 3-1/2 έτη του iPhone, η AT&T απαίτησε η κυκλοφορία στοιχείων ότι τους αυξήθηκε 8000% - 80 φορές! Τώρα το βίντεο έρχεται σε αυτές τις ίδιες συσκευές, δημιουργώντας έναν ακόμα γρηγορότερο ρυθμό ανάπτυξης για την κυψελοειδή κυκλοφορία δικτύων.Για να προσαρμόσει αυτό το επίπεδο κυκλοφορίας, ασύρματα νέα συστήματα αναγκών με περισσότερο φάσμα ραδιοσυχνότητας. Τα τρέχοντα συστήματα (CDMA για μερικά συστήματα, στις ΗΠΑ, το GSM για το υπόλοιπο των ΗΠΑ και τον κόσμο) εξελίσσονται στις νέες γενιές των συστημάτων (4G, LTE) που έχουν περισσότερο εύρος ζώνης στοιχείων. Σχεδόν από την αρχή, οι κυψελοειδείς πύργοι συνδέθηκαν με τα δίκτυα telco πέρα από τις οπτικές ίνες, ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλληδήποτε σύνδεση. Οι ασύρματοι πύργοι έχουν τις μικρές καλύβες στη βάση που συνδέουν με τις σπονδυλικές στήλες ινών που συνδέουν τους πύργους με τις διάφορες τηλεφωνικές εταιρείες. Δεδομένου ότι η κυκλοφορία αυξάνεται, οι πύργοι χρειάζονται περισσότερες κεραίες. Αντί 3-4 κεραιών σε έναν πύργο, τώρα το ένα βλέπει τις δωδεκάδες, έτσι οι πύργοι και τα κτήρια μοιάζουν τώρα με αυτό:ή στα κτήρια.Όλες αυτές οι κεραίες σε έναν πύργο ή η πλευρά ενός κτηρίου έχουν δημιουργήσει ένα άλλο πρόβλημα. Στο παρελθόν, κάθε κεραία έχει συνδεθεί με έναν μεγάλο (~2», 50mm) πείθει το καλώδιο που φέρνει και το σήμα και τη δύναμη στην κεραία. Αλλά με όλες αυτές τις κεραίες, το μέγεθος, το βάρος και ακόμη και η αντίσταση αέρα αυτών των καλωδίων έχουν γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως έχει το κόστος. Αυτοί οι πύργοι που έχουν αναβαθμιστεί για να προσθέσουν πολλές κεραίες παρουσιάζουν ότι το πρόβλημα με αυτό τον μεγάλο πείθει τα καλώδια.Αυτό είναι μια άλλη εφαρμογή όπου το χάλκινο καλώδιο αντικαθίσταται από τη οπτική ίνα. Ένα μικρό καλώδιο ινών μπορεί να αντικαταστήσει όλους εκείνους πείθει τα καλώδια και ένα χωριστό καλώδιο τροφοδοσίας χρησιμοποιείται για τους οδηγούς στις κεραίες. Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τις συνήθως prefab συνελεύσεις καλωδίων από την παραγωγή των λήξεων πάνω από τον πύργο είναι δύσκολες να πουν λιγότερων. Μερικές εφαρμογές χρησιμοποιούν prefab στην κορυφή του πύργου και τη συμβατική λήξη στη βάση. Πολλά από αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν την πολλαπλού τρόπου ίνα επειδή οι αποστάσεις είναι τόσο σύντομες και οι πομποδέκτες είναι πολύ λιγότερο ακριβοί για την ίνα ΚΚ.

Κατωτέρω είναι οι φωτογραφίες από Corning που παρουσιάζουν σε μια μακρινή κεραία επικεφαλής τέλος και κεραία και το τερματικό ινών που εξυπηρετεί τις κεραίες. Σημειώστε τη χρήση ενός prefab συστήματος καλωδίων στην κορυφή του πύργου, που καθιστά την εγκατάσταση πολύ ευκολότερη. Μερικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιούν ένα σύνθετο καλώδιο που περιλαμβάνει και τους αγωγούς ινών και δύναμης τόσο μόνο που ένα καλώδιο χρειάζεται να εγκατασταθεί επάνω τον πύργο.

Πολλοί πύργοι κυττάρων είναι κύριοι ανεξάρτητα και διαστημικός για τις κεραίες νοικιάζεται στους φορείς παροχής υπηρεσιών. Η εγκατάσταση της ίνας στους πύργους και της ίνας μέχρι τις κεραίες γίνεται γενικά από τους ανεξάρτητους αναδόχους που ειδικεύονται σε αυτό το είδος εργασίας.

Χρόνος μπαρ : 2017-09-22 14:15:54 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KOCENT OPTEC LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Mary Linh

Τηλ.:: 86-755-61119991

Φαξ: 86-755-61119991

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)