Αρχική Σελίδα

KOCENT OPTEC LIMITED

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

KOCENT OPTEC LIMITED

1 2 3 4 5 6
KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED KOCENT OPTEC LIMITED

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KCO, KOCENT OPTEC LIMITED
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~250
Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

KOCENT OPTEC LIMITED σας συνδέστε με το μέλλον.

 

KOCENT OPTEC LIMITED είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην ενεργητική και ενεργό σειρά προϊόντων οπτικών ινών. Καθιερωμένοι το 2007, έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην παραγωγή εξαρτημάτων οπτικής ίνας. Με την ισχυρή ομάδα Ε&Α και τη στενή ποιοτική διαδικασία, παίρνουμε όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη από τον παλαιό και νέο πελάτη μας. Είναι πρόθυμοι να μας αφήσουν να γίνουμε ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης τους. 

 

KOCENT OPTEC LIMITED το καλύτερο προϊόν πλεονεκτήματος είναι προϊόν οπτικών ινών passiver όπως ο θραύστης PLC, η πλεξίδα καλωδίων μπαλωμάτων οπτικών ινών, ο προσαρμοστής οπτικών ινών, ο συνδετήρας Η.Ε-συνελεύσεων οπτικών ινών (μπορούμε να παρέχουμε το μέρος συνδετήρων ferrule και χωρίς ferrule), τα μανίκια προστασίας οπτικών ινών (μεγάλα αγαθά αποθεμάτων, πάντα έτοιμα στην παράδοση οποτεδήποτε), η περάτωση συναρμογών οπτικών ινών, το τελικό κιβώτιο οπτικών ινών, καλώδιο πλαισίων διανομής οπτικών ινών το εσωτερικού και υπαίθριου οπτικών ινών, κ.λπ. Με την ανάπτυξη της επιχείρησης επιχείρησης βαδίζουμε στην ενεργές έρευνα και τις πωλήσεις προϊόντων ινών. Ο μετατροπέας MEDIA οπτικών ινών και η ενότητα οπτικών ινών SFP XFP είναι το πρώτο βήμα μας για να κάνουν τα ενεργά προϊόντα οπτικών ινών.

 

Στο παρελθόν, τα προϊόντα μας πωλούσαν στην Αμερική, τον Καναδά, ρωσικά, πολλές χώρες της Ευρώπης και επίσης την Ασία coutries. Αυτήν την περίοδο, τα προϊόντα μας επίσης εξάγουν στη Νότια Αμερική, την Αφρική, και τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Είναι πολύ wellcome στην επαφή με μας εάν θέλετε να πάρετε την καλή τιμή, qood ποιότητα και τεχνικά στοιχεία profesional για τα προϊόντα οπτικών ινών για να επεκτείνετε την τοπική αγορά σας. 

 

KOCENT OPTEC LIMITED έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των παθητικών προϊόντων οπτικών ινών.

 

Γρήγορο εργαστήριο συνδετήρων: 

Ο όλος γρήγορος τρόπος συσκευασίας συνδετήρων μας είναι κιβώτιο φουσκαλών 10pcs/, έπειτα κιβώτιο δώρων 100pcs/small, και έπειτα μεγάλο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων 1000pcs ή 2000pcs/. 100% που εξετάζεται με το IL λιγότερο από 0.3dB πριν από την αποστολή. 

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 1

 

Εργαστήριο σκοινιού μπαλωμάτων:

Kocent Optec Limited υπηρεσία cOem prodice για όλο τον τύπο σκοινιού μπαλωμάτων οπτικών ινών. Έχουμε την πλούσια εμπειρία στα προϊόντα το σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, ειδικό στο καλώδιο μπαλωμάτων πτώσης ftth, το υπαίθριο καλώδιο μπαλωμάτων τομέων στρατού, το καλώδιο μπαλωμάτων MPO, το θωρακισμένο καλώδιο μπαλωμάτων και τον κοινό τύπο καλωδίου μπαλωμάτων οπτικών ινών.  Το όλο καλώδιο μπαλωμάτων είναι δοκιμασμένο 100% με το IL λιγότερο από 0.2dB πριν από την αποστολή και μπορεί επίσης να περάσει την τρισδιάστατη δοκιμή.

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 2

 

Εργαστήριο θραυστών οπτικών ινών: 

Ο θραύστης οπτικών ινών είναι ενός θραύστη από προϊόντος πλεονεκτήματός μας. Με περισσότερο από 5 έτη εμπειρίας στο θραύστη οπτικών ινών παραγωγής, στέλνουμε μόνο την καλή ποιότητα και το βαθμό τηλεπικοινωνιών θραύστη οπτικών ινών. 

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 3

 

Εργαστήριο καλωδίων οπτικών ινών: 

Μπορούμε να παρέχουμε ftth το καλώδιο πτώσης, το εσωτερικό καλώδιο και το υπαίθριο καλώδιο επίσης. Με την ολοκαίνουργια μηχανή υψηλής τεχνολογίας, υποσχόμαστε το όλο καλώδιο προτού να εξεταστεί η αποστολή και να φθάσει στο αίτημα βαθμού τηλεπικοινωνιών. 

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 4

 

Προσαρμοστής οπτικών ινών, εργαστήριο κατοικίας συνδετήρων

Οι παλαιότερες παραγωγές μας είναι κατοικία οπτικών ινών και προσαρμοστής οπτικών ινών. Το όλο μέρος κατοικίας μπορεί να φθάσει σε RoHS υποχωρητικό και να ικανοποιήσει το αίτημα βαθμού τηλεπικοινωνιών. 

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 5

 

Τα τεράστια εμπορεύματα στεγάζουν: 

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 6

 

Ισχυρός στέλνοντας συνεργάτης: 

Με τον ισχυρό στέλνοντας συνεργάτη, βοηθάμε τον πελάτη μας εκτός από περισσότερα έξοδα αποστολής. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να στείλει από το internaltion σαφές, αεροπορικώς, και θαλασσίως. 

Κίνα KOCENT OPTEC LIMITED Εταιρικό Προφίλ 7

Στοιχεία επικοινωνίας
KOCENT OPTEC LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Mary Linh

Τηλ.:: 86-755-61119991

Φαξ: 86-755-61119991

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)